26 December 2010

churpchurp VS youthsays

Churp Churp VS Youthsays
selamat berhujung mggu kwn2...
today kami nak bwt sikit comparison antara churpchurp and youthsays.
untuk makluman kawan2,dua portal ini menyediakan perkhidmatan yg hampir sama...
iaitu sebarkan message (iklan) untuk dapatkan ganjaran....

Camana nk guna benda ni ye...
senanag saja....
just share link campaign kt fb, tweeter,ym dan lain2...
bila kawan2 klik iklan itu,dpt la reward...
sama mcm iklan cpc kn....

Mari kita lihat persamaan dan perbezaan antara dua nih...



churpchurp youthsays
title ChurpChurp |   A Community for   Social Media   Influencers YouthSays:   Get Rewarded for   Sharing
company Netcentric Sdn Bhd Youth Asia
reward 20 sen 20 sen
min cashout RM 100 RM 50
Liputan Malaysia South Asia
Servis lain Social Seeding Forum

Connect with Nuffnang! Comunity Campaign

- Bid Prize

  
Setakat ini sajalah kami share sedikit info...
kalau kawan2 nak info lanjut,sila la lwt page berkenaan ye....


Youthsays  
http://malaysia.youthsays.com/  ----> my invite ^_^

Churp Churp

7 comments:

honeyvsbee said...

bee buat churp2 jer..hihi

Cik Yana said...

Nuffy pun xdpt BEpun lagi.
Pernah tgk jugak chupp tu kat belog org :)

nikamir said...

eh..BE dgn churp2 1 dunia yg xsma...hehe..
jgn salah fhm lak....

MiZi said...

hooo ini saya tahuuuu niii... ini namanyaaa huruf haaaa'

http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/abang-senyum-demi-adik2-abang.html

nikamir said...

huruf apa tu...jin mata buta ke...

Encik Ska said...

Thank for the information yaa :)
Ada jugak buat Youthsays ni, tapi tak active pun, hehe :)

nikamir said...

benda ni share kt fb or tweeter lg bagus kot...huhu...iklan real time...