26 December 2010

500 BLOG - BEN ASHAARI

 
Ini xtau la contest ke apa... tp dah bosan2 ni...join je la... huhu...
sape yg anjur??kalu nk join jgk, boleh tgk kt blog BEN ASHAARI
selamat mencuba...


nama sy nikamir...masih belajar kat melaka...
terjebak dalam dunia blog ni secara xsangka...
tujuan ber-blog ni nak give and take info dgn kwn2 blogger semua...
semua orang pemikiran xsama...jadi macam2 benda boleh share...

10 comments:

NICK IRFAN said...

wah! join contest ke? mcm best jer..

Myra Ayreen said...

salam kenal ....


saya salah seorang dari segmen ni ...


jenguk saya balik eyh !

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

MiZi said...

sebelum tgk BEN ni apa kata mai umah saya jap.. wajib untuk anda

http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/mizi-yang-taip-ni.html

nikamir said...

dah tengok pon..hahaha

MiZi said...

hahaa... nik.. jom jenguk ni jap...

http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/mizi-punya-akal.html

nikamir said...

mizi: len kali bwt mcm ni...sng sikit org nk tekan -----> http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/mizi-punya-akal.html


Generated by:
Kami Pemalu

Mimiey.. (^-^) said...

salam kenal dari mimiey...

nasyieen.blogspot.com

nikamir said...

salam kenal juga....

Matika said...

mamat pun dh join..salam singgah dari mamat..
jangan lupa follow mamat aw..nnti sdih mamat..he3
http://luahan-hati-matika.blogspot.com/

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/