Pages

12 January 2011

1/1/11

ish...adakah 1/1/11 itu no keramat??hahaha...mengarut je...

nmpaknya dah 2 hari xupdate blog..adakah kesibukan mula melanda pada minggu kedua pengajian?? owh,tidak!!! kenapa begitu awalnya ia datang... hari isnin saja dah dapat soalan test untuk jawab dalam kelas (padahal baru saja belajar introduction).Semoga hari dan minggu yang berikutnya dapat dihadapi dengan tabah...

apa yg menarik kelas ari ni(11 januari). ada sorang lecturer tu tiba2 tunjuk kt slide '1+1=3'...apa ke pelik sgt kn 1 tmbh 1 leh jadi 3...hahaha...rupa2nya dia cakap seorang pengerusi dalam meeting berbincang dengan 1 group ahli meeting boleh mengeluarkan 3 atau lebih keputusan...hehe..biasa la kan...bila otak2 digabungkan,itu la munculnya teknologi yg hebat2,menara yg tinggi2 dan gah...dimana mulanya??dari otak manusia....

Semoga hari esoknya dapat diteruskan dengan tabah.....

No comments: