Pages

05 January 2011

Teringin nak tgk TRON: Legacy

Selamat pagi kawan2 blogger...
(mengarang pagi,post tnghari..intrnet problem)

arini xda kelas..huhu..sukanya...minggu ni je xda kelas sbb mereka ubah jadual...minggu depan dah xda relax2 mcm ni..ehehe..

TRON: Legacy

Klik picure untuk saiz yang lebih besar

Ini bukan iklan ek...jgn salah fhm lak...mentang2 ada nmpak byk gmbr,iklan la tu...hahaha..xnk promote pape pon..just nak tnya kawan2 yg dah tgk cite ni...best ke cite ni?puas ati x kalu gi tgk kt wayang??hehehe...

kami mmg teringin nk tgk cite ni ..best kot?sape2 yg dah tgk??huhu...rating agak tinggi kt internet....bila tgk trailer dia,grafic agak lawa...diorang pakai teknologi apa ntah nk bwt movie tu(xtau sbb kami xbelajar psl multimedia)dah kalu best,ptg ni jugak kami gi tgk kt GSC DP..hahaha....(dah duit kurang pon nk tgk wyg jgk ke??maklum la duit belum masuk lg)


Rating: 7.4/10
Synopsis: The son of a virtual world designer goes looking for his father and ends up inside the digital world that his father designed. He meets his father's creation turned bad and a unique ally who was born inside the digital domain of The Grid.

Director: Joseph Kosinski
Stars: Jeff Bridges, Garrett Hedlund and Olivia Wilde
Garrett Hedlund
as
Sam Flynn
Jeff Bridges
as
Kevin Flynn / Clu
Olivia Wilde
as
Quorra

2 comments:

erleena said...

cerite nie mg bes!!tak rugi tengok :))

nikamir said...

dah tgk pon..huhu